Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Militar clujean, anchetat după ce a aruncat benzină pe o farmacistă

0 48

Tentativă de jaf, vineri seara, la o farmacie din Constanţa. Un bărbat care a susţinut că e militar, a ameninţat-o pe farmacistă şi i-a cerut să-i dea toţi banii, după care a aruncat benzină pe ea și pe rafturile cu medicamente.

Potrivit martorilor, bărbatul în vârstă de 34 de ani a intrat într-o farmacie din cartierul Km 4-5 din municipiul Constanţa și a stropit farmacista și rafturile cu medicamente cu benzina dintr-o sticlă pe care o avea asupra sa. Martorii au sunat la 112, iar la scurt timp au apărut și oamenii legii.

De asemenea, farmacista a apăsat butonul de panică. Bărbatul a încercat să fugă între timp, dar a fost prins de mai mulți tineri. Potrivit unor informații, bărbatul ar fi fost supărat pentru că ar avea un credit în franci elvețieni.

„A intrat pur şi simplu în farmacie, eu eram aplecată, îmi făceam medicamentele şi facturile la marfa pe care o primisem şi dintr-o dată a aruncat cu benzină pe mine: „stai, stai, stai!”. Bineînţeles că am început să ţip, am intrat în panică şi, în momentul ăla, băieţii care erau afară l-au auzit şi au venit după el, l-au alergat, l-au prins”, a declarat farmacista agresată.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, plutonier la UM 01463 Rachete din Florești, cluj, a fost preluat de către poliţişti şi dus la Secţia 5 pentru audieri, ancheta urmând să fie coordonată de către Parchetul Militar.

Bărbatul ar fi declarat că are un credit în franci şi avea nevoie de bani pentru a-şi plăti ratele.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul ar fi domiciliat în judeţul Cluj, fiind detaşat la Constanţa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More