Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Militar român rănit în Afganistan. A fost internat în spital

0 215

În urma unui atac insurgent executat asupra coloanei de autovehicule în care se afla, căpitanul Mircea-Ştefan Popa din forţele pentru operaţii speciale, aflat în misiune în Afganistan, a fost rănit.

Militarul român a fost stabilizat hemodinamic la faţa locului şi, ulterior, a fost evacuat la un spital de campanie.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale urmăreşte cu atenţie evoluţia stării de sănătate a ofiţerului rănit, se arată într-o postare a MAPN.

În luna septembrie a acestui an alți trei militari români, din cadrul Batalionului 811 Infanterie Dej, au fost răniți în misiune în Afganistan, după explozia unei mașini-capcană.

În urma atacului, locotenentul Adrian Ciprian Iriciuc, caporalul clasa a III-a Sergiu Andrei Lineschi şi caporalul clasa a III-a Ion Ichim au fost răniţi uşor. Acestora li s-a acordat primul ajutor la faţa locului şi au fost transportaţi la spitalul bazei militare din Kandahar, unde se află internaţi în stare stabilă, în afara oricărui pericol. Caporalul clasa a III-a Ion Ichim a fost externat din spitalul bazei militare din Kandahar şi s-a întors la unitatea sa.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More