Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Militarii dejeni au donat azi sânge în cadrul unei acțiuni umanitare – FOTO/VIDEO

2 326

someseanul-militar doneaza sange (1)

Militarii Batalionului 811 Infanterie”Dej” și cei ai Batalionului 55 Apărare Antiaeriană „Someş” din Dej au participat azi la o acțiune umanitară de donare de sânge.

Acțiunea a fost organizată cu ocazia sărbătoririi la 25 octombrie a ”Zilei Armatei Române”, fiind realizată în colaborare cu Centrul regional de transfuzie sanguină Cluj Napoca.

La punctul medical din incinta unității militare, Centrul regional de transfuzie sanguină Cluj Napoca s-a deplasat cu un laborator mobil, zeci de militari așezându-se la coadă încă de la primele ore ale dimineții pentru a dona sânge.

Cei care au participat la această acțiune au primit și bonuri de masă, pe care au decis să le doneze în scop caritabil către un centru de copii din localitate.

Acțiunile prilejuite de ”Ziua Armatei Române”, continuă la Dej cu diverse activități. În perioada 10-18 octombrie, militarii batalionului organizează împreună cu Primăria Dej şi Romsilva prin Ocolul Silvic Dej o activitate de ecologizare a pădurii Bungăr din localitate, precum şi întreţinerea unei plantaţii de puieţi în zona localităţii Nireş.

De asemenea, joi va fi organizată Cupa Presei la tir, acțiune la care participă jurnaliștii acreditați la unitatea militară din Dej.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More