Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Militarii dejeni, vestitori ai bucuriei Nașterii Domnului

0 200

Militarii Batalionului 811 Infanterie „Dragonii Transilvani” din Dej, conduși de locotenent colonelul Adrian Burlacu, au vestit bucuria Nașterii Domnului copiilor din Parohia Ortodoxă Diviciorii Mari, Protopopiatul Ortodox Gherla.

Veteranii teatrelor de operații din Irak, Afganistan și Kosovo au făcut o surpiză deosebit de plăcută copiilor din parohie oferindu-le cadouri consistente.

Cei 20 de copii cu inima și chipurile pline de bucurie și recunoștință pentru darurile primite le-au recitat poezii și i-au colindat. Pachete cu produse alimentare de strictă necesitate au primit și familiile nevoiașe din localitate la fel ca și în preajma sărbătorii Învierii Domnului.

Preotul paroh, Augustin-Claudiu Prunduș, a mulțumit militarilor dejeni, care nu sunt la prima acțiune de acest gen, și i-a încredințat de deplina dragoste frățească și prețuire pe care le-o poartă, ca fost camarad de arme, tuturor celor implicați și familiilor acestora, urându-le sărbători cu pace, sănătate și bucurie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More