Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Militarii din Baza 71 Aeriană au donat sânge pentru cei aflați în suferință – FOTO

0 126

Militarii Bazei 71 aeriană Câmpia Turzii au răspuns pozitiv apelului lansat de Asociația Liberalism pentru Comunitate, donând sânge în cadrul acțiunii ”Folk pentru viață”.

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 24-26 septembrie, o campanie cu triplă semnificație: una civică, prin campania de donare de sânge, una culturală, printr-un concert folk, și una umanitară, prin susținerea financiară a tinerilor și copiilor cu dizabilități din Câmpia Turzii.

Cu ajutorul Centrului de Transfuzie Sanguină Cluj-Napoca, campania s-a dovedit un real succes. Zeci de persoane au donat sânge la spitalul din Câmpia Turzii, iar la Baza 71 Aeriană au fost recoltate 60 de doze de sânge.

”Militarii din Baza 71 Aeriană au donat sânge, prin acţiunea lor voluntară ajutându-i şi ei pe cei aflaţi în suferinţă şi acordându-le o şansă la o viaţă normală.

Prin participarea la această activitate de donare de sânge, aceşti militari ajută un proiect ce sprijină implicarea cetăţeniilor în acţiuni de voluntariat şi conştientizarea importanţei donării de sânge la nivelul comunităţii locale”, se arată într-o postare a MAPN.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1076360499042423.1073741860.967217806623360&type=3

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More