Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mîndrușca Liviu, candidat PMP la Primăria Pălatca

0 837

PMP Cluj intră în lupta pentru Primăria Pălatca alături de Liviu Mîndrușca, un om bine pregătit pentru a prelua administrația publică locală și a conduce comuna Pălatca spre o dezvoltare sustenabilă.

Candidatul Liviu Mîndrușca își propune ca obiective pentru mandatul de primar intabularea terenurilor extravilane printr-un program gratuit pentru localnici. Totodată, propune modernizarea infrastructurii rutiere în toate satele aparținătoare.

Problema ce mai gravă din comuna Pălatca este starea deplorabilă a drumurilor; reasfaltarea și mentenanța drumurilor nu au fost un punct de interes pentru administrația locală din prezent deși Pălatca și-a făcut un renume negativ datorită stării dezastruoase a drumurilor. Candidatul PMP își propune ca prioritate asfaltarea tuturor drumurilor din comuna Pălatca și împietruirea drumurilor de câmp pentru a asigura accesul localnicilor. Mai mult, se vor reconstrui trotuarele pentru siguranța pietonală. Din cauza condiției drumurilor, fiind aproape necirculabile, investitorii se feresc de zonă și astfel se pierd proiecte financiare importante. Domnul Liviu Mîndrușca va asigura facilități pentru a atrage investitorii în zonă și a asigura un plan de dezvoltare economică a comunei.  

Pentru alegerile locale din 2020, PMP Cluj aduce candidați preferați de oamenii sătui de administrația ineficientă a partidelor mari. România se află de cel puțin doi ani într-un blocaj politic la nivel administrativ național și local, iar criza sanitară ce a survenit pe fundalul guvernării nesigure ­­­­­­­­­­­­­­a grăbit prăbușirea încrederii în oamenii politici.

În vederea dezvoltării sustenabile și de lungă durată, candidatul Liviu Mîndrușca va implementa un proiect de aducere a gazului metan pe raza întregii comune. Se va reveni și asupra racordării la apă și asigurarea accesului tuturor localnicilor la utilitățile de bază: apă, gaz, curent electric.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii comunei Pălatca au posibilitatea să discute despre problemele lor și să își exprime așteptările de la viitorul potențial primar, un obicei pe care domnul Liviu Mîndrușca dorește să îl mențină și pe parcursul mandatului de primar pentru a asigura transparență în decizii și implementarea proiectelor în câștigul locuitorilor comunei Pălatca. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More