Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mini PC-ul GIGABYTE BRIX își face apariția online

0 291

Încă de la primul model, GIGABYTE BRIX a suferit o mulțime de transformări, iar mai recent, beneficiază de cele mai puternice procesoare de la Intel. În ziua de astăzi, este posibilă configurarea unui astfel de sistem cu un procesor Intel Core i5 Haswell și cu o placă grafică dedicată GeForce GTX760, fiind acum pretabil și pentru gaming.

Ultima iterație deține un procesor Intel Core i5-4200H cu o frecvență de 2.8 GHz nativă, iar în mod Turbo poate ajunge la 3.4 GHz. Procesorul are un TDP de 47 W, așadar este unul dintre cele mai puternice procesoare pentru platformele mici sau mobile. Placa grafică este un Nvidia GeForce GTX 760cu un TDW de 170 W. Pentru dimensiuile foarte reduse ale sistemului, este normal să ne facem puțin griji în ceea ce privește răcirea componentelor, însă producătorii se pare că au rezolvat și această problemă, răcirea fiind una activă, și suficient de silențioasă.

Alte caracteristici ale lui GIGABYTE BRIX sunt suportul pentru SSD-uri de tip mSATA și un lăcaș pentru un al doilea SSD sau HDD de 2,5 inci, Wireless 802.11 ac și Bluetooth 4.0, precum și două porturi HDMI, mini DisplayPort, și 4 conectori USB 3.0, care funcționează nativ mulțumită procesorului din generația Haswell. Având în vedere că se apropie Computex 2014, nu este exclus să vedem o variantă dotată cu un procesor Intel Core i7 a acestui sistem, variantă care își va găsi drumul spre retail apoi.

Sursa: playtech.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More