Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mini-pensiunea din cadrul Parcului Balnear Toroc a fost inaugurată. Camerele oferă condiții excelente de cazare – FOTO/VIDEO

0 1.931

mini pensiune cazare parc balnear toroc dej

Turiștii care vor călca pragul Parcului Balnear Toroc din Dej au la dispoziție începând de azi și spații de cazare. În incinta complexului a fost inaugurată azi mini-pensiunea, care cuprinde șase camere pentru două sau trei persoane și un salon de servire a mesei.

În prezența primarului Costan Morar și a viceprimarului Aurelian Mureșan, primii care au vizitat noua mini-pensiune de la Toroc au fost consilierii locali, alături de jurnaliști.

Investiţia, în valoare de aproximativ 244.000 lei, a fost demarată în cursul anului trecut prin realizarea proiectului, iar ulterior au fost începute lucrările.

S-au asigurat utilităţile, s-a compartimentat spaţiul, care acum are un salon  de zi în suprafaţă de 40 de metri pătrați, cu toate dotările și logistica necesară servirii mesei.

Au fost amenajate șase camere de cazare, fiecare cu suprafaţa de 23 de metri pătrați, dotate cu baie proprie, sistem de climatizare şi încălzire individual, SMART-TV, reţea Wi-Fi şi cablu, mobilier, camerele oferind atât vedere în incinta complexului, cât și peisaje din împrejurimile Dejului.

Din camera de zi turiştii au acces direct prin scara interioară în pavilionul central la piscina acoperită, sau au acces direct în bază prin scara exterioară.

Conform primarului Costan Morar, tariful de cazare va fi de 90 de lei pe noapte, în tarif fiind inclus micul dejun și acces la piscine.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.