Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ministerul Afacerilor Interne susține ”Ora Pământului”

0 44

Ministerul Afacerilor Interne se alătură demersului Guvernului României de a participa la evenimentul ”Ora Pământului”. Astfel, în această seară, în intervalul 20.30 – 21.30, vor fi stinse luminile atât la sediul Ministerului Afacerilor Interne din Piața Revoluției nr.1 A, cât și în majoritatea clădirilor aparținând structurilor MAI, unde nu se desfășoară activități operative în regim de 24 de ore din 24.

Având în vedere că ”Ora Pământului” va fi marcată în întreaga țară, conducerea MAI a dispus măsuri suplimentare de asigurare a ordinii și liniștii publice, precum și intensificarea misiunilor de patrulare, pentru a se asigura că nu vor fi înregistrate fapte antisociale.

Totodată, o atenție deosebită va fi acordată asigurării climatului de siguranță civică și fluidizării circulației cu ocazia evenimentelor publice la care este preconizată participarea unui număr mare de persoane. Astfel, în București, peste 1.000 de bicicliști vor participa la o plimbare pe traseul Parcul Izvor – Piața Charles de Gaulle și retur, efectivele de polițiști și jandarmi urmând să asigure măsurile de ordine publică pentru buna desfășurare a evenimentului.

”Ora Pământului” este o acțiune simbolică și are rolul de a atrage atenția asupra limitării efectelor poluării produse în procesul de obținere a energiei electrice.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More