Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ministerul Educației – Teste de antrenament pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională. Descarcă-le de aici

0 536

Ministerul Educației a dat publicității teste de antrenament pentru examenele de Bacalaureat și Evaluare Națională.

Ministerul Educației a publicat online teste de antrenament pentru Bacalaureat și Evaluarea Națională. Aceste teste nu conțin însă și baremul de corectare, acesta va fi publicat în data de 3 aprilie.

În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susținerii examenelor naționale, Ministerul Educației și Cercetării a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale.

Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare, respectă modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Baremele de evaluare și de notare vor fi publicate pe același site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare și calibrare a modului în care au fost redactate răspunsurile.

Totodată, în cadrul emisiunilor Teleșcoala vor fi prezentate unele soluții ale acestor teste de antrenament, cu explicațiile necesare pentru a înțelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare și de notare, au transmis cei de la Ministerul Educației.

Teste antrenament BACALAUREAT – Descarcă

Teste antrenament EVALUARE NAȚIONALĂ – Descarcă

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More