Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ministerul Sănătății: Casele judeţene de asigurări de sănătate şi direcţiile de sănătate publică vor fi desfiinţate în următoarele zile

0 47

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, a anunţat marți că direcţiile de sănătate publică judeţene şi casele de asigurări de sănătate publică judeţene vor fi desfiinţate în următoarele zile. Conform ministrului Sănătății, această măsură va aduce economii la buget.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că anul 2013 va fi unul al marilor schimbări în sănătate, precizând că are sprijin politic pentru măsurile care vor fi luate.

Mişcare este suprinzătoare având în vedere că nu a mai existat până acum un anunţ privind această intenţie, care nu a fost lansată în dezbatere publică.

Casele judeţene de sănătate sunt subordonate Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), principalul finanţator al sistemului cu o buget de peste 4 mld. euro anual.

CNAS este cea mai importantă instituţie din sistemul de sănătate care funcţionează din 1999.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More