Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, și-a dat demisia astăzi din Guvern

0 90
Foto: digi24.ro
Foto: digi24.ro

Varujan Vosganian a demisionat, luni, din funcția de ministru al Economiei, după ce plenul Senatului a decis respingerea solicitării de urmărire penală în dosarul în care acesta era acuzat de subminare a economiei naționale, relatează B1 TV. Premierul Victor Ponta a acceptat demisia ministrului.

Vosganian a făcut acest anunţ după ce a ieşit din cabinetul preşedintelui Senatului, Crin Antonescu, unde a avut loc o şedinţă a liderilor PNL la care au participat şi premierul Victor Ponta şi liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu.

„În urma declaraţiei pe care am făcut-o în plenul Senatului, am avut întâlnire cu liderii USL şi am explicat din nou care este motivaţia declaraţiei mele şi, în acelaşi timp, pentru a înlătura orice posibilă ambiguitate, orice posibilă controversă privind activitatea Guvernului, am explicat de ce este utilă prezentarea demisiei mele de onoare din funcţia de ministru al Economiei.Aceasta, în contextul în care, pe de o parte, votul din Senat a dovedit nevinovăţia mea şi, în plus, a arătat încrederea de care mă bucur în rândul clasei politice, iar, pe de altă parte, moştenirea pe care o las în Ministerul Economiei, în care mai toate dosarele grele sunt aproape de scadenţă, cred că este o confirmare a faptului că mi-am făcut datoria la Ministerul Economiei”, a spus Vosganian.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More