Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ministrul Economiei vrea prelungirea valabilității voucherelor de vacanță

0 338

Virgil Popescu, ministrul economiei, anunță faptul că se lucrează la o Ordonanță de Urgență prin intermediul căreia să fie prelungită valabilitatea tichetelor de vacanță emise anul trecut.

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a anunțat faptul că se lucrează la un proiect de Ordonanță de Urgență prin intermediul căreia să fie prelungită valabilitatea tichetelor de vacanță. Acest proiect este discutat datorită actualei condiții sociale și economice provocate de pandemia Covid-19.

Lucrăm la un proiect de Ordonanţă de Urgenţă în aşa fel încât să prelungim valabilitatea voucherelor de vacanţă care expiră în luna mai sau toate care au fost eliberate anul trecut. Le prelungim până la sfârşitul anului acesta, ori pe 12 luni, în aşa fel încât cei care au beneficiat de aceste vouchere de vacanţă să le poată folosi în continuare pentru că este normal ca după trecerea acestei crize să repornim economia, iar turismul trebuie să funcţioneze, a anunțat Virgil Popescu.

Tichetele de vacanţă, în valoare de 1450 de lei pentru o persoană, sunt disponibile în format de hârtie sau electronic şi au o valabilitate de 12 luni din momentul emiterii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More