Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ministrul Liviu Pop în dialog cu sindicaliștii dejeni – FOTO/VIDEO

0 102

someseanul-Liviu Pop Cornel Itu Costan Morar PSD Dej

La sediul Partidului Social Democrat Dej a avut loc azi o întâlnire între ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu-Marian Pop, și reprezentanți ai sindicaliștilor din mai multe ramuri de activitate.

Timp de aproape două ore, ministrul a ascultat nemulțumirile reprezentanților sindicaliștilor din administrația publică locală, învățământ sau domeniul juridic, temele luate în discuție fiind în principal cele despre salarizare, condițiile de muncă și promovarea în carieră pe criterii de merit și nu pe criterii politice.

Juristul Ioan Man a fost cel care a spart gheața la începutul discuțiilor, făcând o prezentare pe larg a nemulțumirilor sindicaliștilor din sectorul funcționarilor publici. Tot pe acest subiect a vorbit la final și Daniel Ceașcai, președintele Sindicatului Edilica din cadrul Primăriei Municipiului Dej.

Un alt punct fierbinte al discuțiilor a fost reprezentat de intervenția profesoarei Emilia Mureșan, de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Dej, aceasta transmițând nemulțumirile avute de către sindicaliștii din învățământ, la nivelul Dejului și nu numai.

La final, ministrul Liviu Pop a încercat să răspundă fiecărei probleme adresate de către sindicaliști, spunând că atât el, cât și Guvernul pe care l-a reprezentat la această întâlnire, încearcă să găsească soluții la problemele apărute.

Finalul întâlnirii a fost marcat de momente mai puțin oficiale, doamnele și domnișoarele prezente fiind felicitate cu ocazia Zilei Femeii, ministrul împărțind flori reprezentantelor sexului frumos, iar deputatul Cornel Itu a oferit fiecăreia câte o felicitare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More