Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ministrul Sănătății: Două doctorițe sunt în stare critică

0 944

Nelu Tătăru, ministrul Sănătății, a declarat că două doctorițe sunt actualmente în stare critică. Alte 184 de cadre medicale sunt infectate cu Covid-19.

Potrivit ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, două doctorițe de la Spitalul Gerota sunt în stare critică. Acestea sunt internate la Secția de terapie intensivă a Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu.

De asemenea 184 de cadre medicale au fost infectate până acum cu noul coronavirus, a precizat Nelu Tătăru într-o intervenție la Antena 3 scriu cei de la Digi 24.

„Sunt pe ventilaţie mecanică, au prognostic rezervat în acest moment, dar colegii lor şi colegii noştri, medicii, fac toate eforturile pentru a le salva. Ţin să menţionez că până în acest moment avem 184 de cadre medicale infectate cu Covid-19, dintre care cel mai mare focar este la Suceava, cu 90 de persoane, cadre medicale, dintre care 36 de medici. În acest moment avem 32 de persoane, pacienţi, în terapie intensivă, din care 26 sunt în stare gravă”, a precizat Nalu Tătaru.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More