Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ministrul Turismului s-a relaxat în concediu la Colibița

0 58

someseanul-Colibita

Ministrul delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism, Maria Grapini, şi-a petrecut două zile la Colibiţa, zonă pe care o recomandă tuturor pentru petrecerea concediului.

Nu era nevoie să ne spună Maria Grapini cât de frumoasă este zona Colibița, ce minunății ne arată natura pe acolo sau cât de splendide sunt peisajele și oameniil. Am fi așteptat să ne spună ministrul Turismului din România ce face ministerul pe care îl conduce pentru ca zona Colibița să devină unul dintre principalele puncte de atracție turistică din Transilvania.

Maria Grapini s-a rezumat doar să transmită pe o rețea de socializare: „Am plecat de la locul mirific ce se cheamă Colibiţa! Îl recomand tuturor care vor să vadă ce locuri frumoase avem.”

Ne bucurăm că ministrul Turismului a văzut ”un apus de soare splendid, a doua seară” și rămânem cu speranța ca zona Colibița va exista la fel de splendidă în continuare și pentru ca alții să se bucure de minunățiile naturii românești de acolo. Asta deși ministerul Turismului nu face nimic pentru a ajuta investițiile în turism de acolo.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More