Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Minor, de 15 ani, reclamat dispărut de la domiciliu

0 345

Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că MUREŞAN ALEXANDRU MARIO, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul mamei sale, la data de 01.11.2017 şi până în prezent nu a revenit. Polițiștii solicită ajutorul oricăror persoane care pot oferi informații pentru găsirea acestuia.

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare a unui minor reclamat dispărut de la domiciliu şi solicită sprijinul persoanelor care pot oferi informaţii pentru depistarea sa.

Poliţiştii Biroului Urmăriri au fost sesizaţi despre faptul că MUREŞAN ALEXANDRU MARIO, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliul mamei sale din Ardusat la data de 01.11.2017 şi până în prezent nu a revenit

Semnalmente: constituţie atletică, înălţime 1.60 m, păr castaniu, creţ, ochi albaştri, fără semne particulare. La data dispariţiei era îmbrăcată cu o bluză de culoare verde, blugi albaştri şi era încălţată cu bocanci de culoare neagră.

Persoanele care pot să ofere informaţii despre MUREŞAN ALEXANDRU MARIO sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, să apeleze 112 sau Biroul Urmăriri la numărul de telefon 0262-207763.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More