Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Minoră agresată sexual în Dumitrița. Fata și-a retras ulterior plângerea

0 60

viol

Poliţiştii cercetează împrejurările în care o minoră ar fi fost agresată sexual, după ce la data de 1 iulie oamenii legii au fost sesizați despre faptul că o minoră, în vârstă de 17 ani, din comuna Bistriţa Bârgăului, ar fi fost victima unui viol săvârşit de către doi tineri pe raza localităţii Dumitriţa.

La scurt timp, poliţiştii bistriţeni au reuşit depistarea tinerilor denunţaţi, care au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud pentru audieri.

Din conţinutul materialului probatoriu administrat în dosar rezultă faptul că doar una dintre cele două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Dumitriţa, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora, neexistând probe care să dovedească şi participarea celeilalte, se precizează în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Ulterior, persoana vătămată şi-a retras plângerea prealabilă, formulată împotriva tânărului, în vârstă de 22 de ani, ca urmare a împăcării cu acesta.

Întreg probatoriul existent a fost prezentat procurorului competent, urmând a se pronunţa o soluţie legală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More