Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Minoră de 15 ani din Gherla sechestrată și obligată să se prostitueze în Italia – VIDEO

0 60

O tânără de doar 15 ani din Gherla a fost prostită de un tânăr de 19 ani, care a convins-o pe aceasta să meargă cu el în Italia, unde îi oferea mai multe oportunități de a-și găsi un loc de muncă.

Ea s-a încrezut în aceste cuvinte,  rostite de acel individ, și a plecat cu el în Italia. Dar, odată ce a pus piciorul în Italia, care părea un paradis atât de râvnit, a devenit un iad.

Minora a fost obligată să se prostitueze pentru bani puțini într-un apartament din Reggio. Toată povestea a ieșit la iveală, când, în urma unui control de rutină pe o autostradă din Vibo Valentia. Mașina în care se afla proxenetul, cu alte cinci persoane, printre care și tânăra din Gherla, a fost oprită la control de polițiști. Proxenetul a fost imediat arestat pentru mărturie falsă. În urma interogatoriilor tânăra a recunoscut tot polițiștilor, și le-a povestit că a fost adusă în Itlaia de acel individ, a fost bătută și obligată să se prostitueze.

Polițiștii italieni au luat legătura imediat cu poliția din Romania, de unde a reieșit faptul că din data de 27 octombrie fata era dată dispărută în Romania. Părinții fetei, după ce au aflat grozăvia, s-au dus imediat în Italia, după ea, pentru a o aduce acasă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More