Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Minoră din Zalău dată în urmărire națională după ce a fugit de acasă cu prietenul ei

0 101

fata_disparuta-zalau

La doar 14 ani a fugit de acasă pentru a putea fi împreună cu prietenul ei. Andrea a părăsit domiciliul părinților săi în 14 octombrie și de atunci nu s-a mai întors.

Le-a spus părinților marțea trecută că se duce să-și viziteze bunica, în județul Maramureș. De fapt, minora a plecat cu prietenul ei, un tânăr de 19 ani din Baia Mare.

A doua zi, tatăl vitreg al fetei, a sesizat Poliţia, declarând că nu ştie unde se află adolescenta, pentru că nu a ajuns la bunica ei şi nu răspunde la telefonul mobil.

Colegele de şcoală ale fetei susţin că au văzut-o pe adolescentă în 14 octombrie, în autoturismul prietenului ei, un OPEL ASTRA, de culoare vişinie, cu numărul MM – 08 – FET.

De altfel, cei doi au fost văzuţi împreună de mai multe ori şi cu alte ocazii. În data de 17 octombrie, fata a fost dată în urmărire naţională, iar poliţiştii maramureşeni l-au căutat pe tânăr la domiciliu, însă acesta nu a fost găsit.

Părinţii le-au spus oamenilor legii că fiul lor a plecat în 13 octombrie, în urma unei discuţii aprinse iscată de faptul că ei se împotrivesc relaţiei de prietenie cu adolescenta din Zalău.

Semnalmente tânără: 1,65 m înălţime, corpolentă, ten deschis, păr şaten, ochi căprui, iar pe faţă are mai mulţi pistrui. Fata şchiopătează de piciorul drept.

Persoanele care pot oferi informaţii despre tănără ori de autoturismul Opel Astra, cu numărul MM-08-FET, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More