Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Minoră dispărută, depistată de polițiști în urma unor acțiuni derulate în întreg județul Bistrița-Năsăud

0 326

O minoră declarată dispărută de acasă a fost găsită de oamenii legii în urma unei acțiuni organizate la nivelul întregului județ Bistrița-Năsăud.

Reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud transmit că, la data de 1 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au organizat și desfășurat o acțiune care a avut ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor săvârșite cu violență, a celor contra patrimoniului, precum și găsirea unor persoane dispărute. În cadrul acestei acțiuni a fost găsită și clarificată situația unei minore plecate voluntar de acasă.

De asemenea, acțiunile polițiștilor au urmărit și verificarea unor persoane față de care au fost dispuse măsuri preventive, sens în care au fost verificate 8 persoane față de care a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și 3 față de care a fost dispus controlul judiciar.

Totodată, acțiunile polițiștilor organizate în acest sfârșit de săptămână au vizat și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, în contextul desfășurării unor serbări ale unor comunei. Astfel, cu ocazia serbării ”Zilelor comunei Șanț”, polițiștii Secției 7 au luat toate măsurile necesare pentru ca cei prezenți să fie în siguranță.

De asemenea, polițiștii Secției 1 au fost prezenți în zona în care au avut loc unele  activități cultural artistice, desfășurate cu ocazia zilelor comunelor Monor și Mărișelu. Pe parcursul acestora, nu au fost înregistrate evenimente nedorite.

În contextul sărbătorii câmpenești ”Popasul Țapinarilor” Ediția a V-a, organizată în localitatea Tureac, la data de 1 septembrie a.c., în intervalul orar 14:00–22:00, polițiștii împreună cu jandarmi și polițiști locali au luat toate măsurile pentru evitarea unor evenimente nedorite.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More