Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Minoră dispărută din Cluj. Ajutați să o găsim

0 431

O minoră în vârstă de 15 de ani, din municipiul Cluj–Napoca a plecat în data de 18 aprilie de la locuința sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu. În 18 februarie, minora a mai dispărut de acasă și a fost găsită de polițiști pe stradă.

Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 18 aprilie în jurul orei 17.50 Kiss Victoria Cristina, în vârstă de 15 de ani, din municipiul Cluj – Napoca, județul Cluj a plecat de la domiciliu și nu a mai putut fi contactată.

Semnalmentele persoanei dispărute:

Înălțime aproximativă 1.75-1.80 m, 85 kg, părul lung, vopsit negru, tenul deschis, ochii căprui, tatuaj în formă de șarpe pe antebrațul stâng.

La momentul plecării purta o flanelă de culoare portocalie, pantaloni de culoare neagră, adidași tip gheată negri cu roșu.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minora dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More