Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Minore fugite de acasă, depistate rapid de polițiști

0 144

Două fete, una de 15 ani, alta de 14, au fost date în urmărire națională după ce au fugit de acasă. Polițiștii le-au depistat la scurt timp de la sesizare.

Două fete minore, una de 15 ani, alta de 14, au fost date în urmărire națională după ce au plecat de acasă în mod voluntar, transmit cei de la IPJ Bistrița-Năsăud. Astfel, la data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 33 de ani, din Bistrița, despre faptul că fiica ei, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă din data de 18 octombrie și nu s-a mai întors.

Oamenii legii au demarat căutările și la scurt timp de la sesizare au depistat-o pe tânără, pe raza municipiului Bistrița. Minora a fost încredințată mamei, iar măsura căutării la nivel național a fost revocată de polițiști.

Tot în data de 24 octombrie, polițiștii au fost sesizați despre faptul că o tânără de 14 ani, din Mijlocenii Bârgăului a plecat de acasă la data de 20 octombrie și nu s-a mai întors.

În urma căutărilor efectuate, polițiștii au depistat-o la scurt timp după sesizare, tot pe raza orașului Bistrița. Tânăra a fost încredințată de polițiști mamei, iar ulterior au revocat măsura căutării, dispusă la nivel național.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More