Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Minte de copil. De frica părinților, a declarat că i-a fost furat telefonul

0 56

furt-buzunare-telefon-hoti

O fată în vârstă de 13 ani din Năsăud a pus polițiștii pe urmele altei minore, cu care avea un conflict, mințind că aceasta i-ar fi furat telefonul. Realitatea era însă alta.

Poliţiştii au fost sesizaţi vineri, 3 septembrie, cu privire la faptul că, pe o stradă din Năsăud, o minoră, de 12 ani, ar fi fost deposedată de un telefon mobil, de către persoane necunoscute care ar fi recurs la acte de violenţă.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că minora, în timp ce se deplasa spre locuinţă, şi-a scăpat telefonul mobil pe care-l avea asupra sa, acesta defectându-se.

Întrucât i-a fost frică că va fi certată de părinţi, minora a ascuns telefonul într-o anexă şi le-a mărturisit acestora faptul că telefonul i-ar fi fost smuls din mână de o altă minoră. Aceasta a fost identificată ulterior de poliţişti, stabilindu-se faptul că ”reclamanta” se afla în relaţii conflictuale cu acuzata.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More