Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Minute nelimitate în rețele fixe și mobile și 5 GB de net la doar 5 euro

0 361

digi-mobil

Noul pachet de servicii de telefonie Digi Mobil Optim Nelimitat de la RCS&RDS oferă abonaților minute nelimitate în principalele rețele de telefonie fixă și mobilă din țară, dar și 5 GB trafic de Internet la prețuri începând cu 5 euro lunar.

Tariful de 5 euro/lună este valabil pentru abonații RCS&RDS care dețin deja un abonament la Digi Net şi Digi TV/Cablu Satelit. Tariful crește la 7 euro/lună pentru cei care dețin un abonament la doar un serviciu RCS&RDS, în timp ce aceia care nu dețin niciun abonament de servicii trebuie să plătească pentru Digi Mobil Optim Nelimitat 10 euro/lună.

Reduceri suplimentare, la 7 euro/lună sau 5 euro/lună, pot fi obţinute contractând pachetul Digi Mobil Optim Nelimitat pentru mai multe numere de telefon asociate aceluiaşi abonat RCS&RDS (maxim 4).

Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat include internet pe mobil nelimitat (primii 5GB trafic fără limitare de viteză) şi minute nelimitate în principalele reţele fixe din UE, reţele fixe şi mobile din SUA, Canada şi China. Tariful pentru mesaje SMS este de 1 eurocent/sms, valabil către numere din reţelele naţionale de telefonie.

digi net mobil nelimitat


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More