Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mircrosoft lansează Windows 10 sub forma de upgrade gratuit

0 208

Microsoft-windows10-TS_0

Microsoft a anunțat lansarea noului sistem de operare Windows 10 sub forma unui upgrade gratuit pe 29 iulie în 190 de țări pentru cei care utilizează versiunile Windows 7 și 8.1.

Microsoft a decis ca pentru următoarea versiune a principalului său sistem de operare ales să treacă direct de la Windows 8 la Windows 10 pentru a arăta că este vorba de un pas important înainte. Noul Windows 10 include meniul Start și va rula atât pe PC-uri cât și pe tablete și smartphone-uri. De asemenea, Windows 10 include și un nou browser de Internet denumit „Edge”.

Obiectivul companiei, conform vicepreședintelui Terry Myerson, este ca Windows 10 să ruleze pe un miliard de dispozitive în primii doi-trei ani de la lansare. Însă, compania a confirmat că versiunea de Windows 10 pentru alte dispozitive, inclusiv telefoane mobile, nu va fi disponibilă decât la finele acestui an.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More