Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Misiune de salvare a unei femei de 75 de ani din Dej

0 40
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

Polițiștii clujeni au organizat, ieri, o misiune de salvare, după ce o femeie, de 75 de ani, seara, s-a rătăcit în pădurea din Rugăşeşti, în condiţii de ploaie abundentă.

La data de 27 mai, ora 19:53, poliţiştii din cadrul Secţia 5 Poliţie Rurală Dej au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie, de 75 de ani, plecată la cules de hribi, s-ar fi rătăcit în pădurea din zona localităţii Rugăşeşti.
Poliţiştii clujeni au organizat o misiune de salvare în zona montană aferentă localităţilor Rugăşeşti şi Căşeiu, implicând familia şi un grup de localnici, şi au reuşit salvarea femeii.

Misiunea a durat aproximativ cinci ore, activităţile fiind îngreunate de ploaia abundentă şi de lăsarea întunericului.

Persona în cauză, găsită în stare de hipotermie, într-un desiş de vegetaţie spinoasă din pădurea situată pe raza localităţii Căşeiu, a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal Dej pentru îngrijiri de specialitate.
Din informaţiile furnizate de unitatea medicală reiese că, în acest moment, femeia, de 75 de ani, din comuna Căşeiu, este în afara oricărui pericol.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More