Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Misiune dificilă pentru pompierii bistrițeni. Încearcă sa salveze un cal căzut într-un pârâu – FOTO

0 134

Pompierii au fost chemați aseară, în jurul orei 23:00, pentru a interveni în cadrul unui eveniment destul de dificil. Un cal a căzut într-un pârâu, la o adâncime de 3 metri. Acțiunea continuă și în această dimineață.

Un apel la 112 a pus în alertă pompierii năsăudeni, aseară, în jurul orei 23:00. Aceștia au fost chemați pentru a salva un cal căzut într-un pârâu, la o adâncime de 3 metri.

Secția de pompieri Năsăud și SVSU Salva s-au deplasat la fața locului însă după mai multe încercări s-a luat decizia ca misiunea de salvare să fie continuată în această dimineață. Întunericul și dificultatea accesului au fost principalele impedimente.

Așadar echipele de salvare au creat anumite condiții de siguranță pentru protecția animalului peste noapte, iar proprietarul a rămas pentru a-l supraveghea. În această dimineață se așteaptă intervenția unui buldoexcavator.

„Din cauza întunericului si a accesului, calul nu a putut fi evacuat. I-au fost create condiţii de siguranţă peste noapte si va fi supravegheat de către proprietar. Maine dimineata se va continua operaţiunea cu un buldoexcavator” au declarat reprezentații ISU Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More