Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Misterul avionului dispărut în Malaezia se adâncește

1 305

flight-path-malaysia-airlines-png

Un avion al companiei Malaysia Airlines,cu 239 de oameni la bord, a dispărut subit sâmbătă, fără ca cineva să știe la patru zile de la dispariție unde este și care este starea oamenilor aflați în avion.

Căutările avionului Boeing 777 aparţinând companiei Malaysia Airlines, dispărut în noaptea de vineri spre sâmbătă, au rămas fără rezultat deocamdată. Aeronava făcea legătura între Kuala Lumpur şi Beijing se aflau 227 de pasageri de 14 naţionalităţi, dintre care 153 de chinezi, patru francezi şi 12 membri ai echipajului.

Iniţial, autorităţile anunţaseră că Zborul MH370 dispăruse la circa o oră după ce decolase din Kuala Lumpur spre Beijing. Însă, conform unor surse militare, după pierderea contactelor de către radarele civile, armata malaysiană detectase avionul de pasageri la sute de kilometri de traiectoria declarată. „Avionul a schimbat direcţia spre zona Kota Bharu şi a zburat la altitudine joasă. Ajunsese în zona Strâmtorii Malacca”, a declarat un ofiţer militar.

Noile dezvăluiri îndepărtează ipoteza unor defeciuni tehnice, având în vedere că piloții au schimbat traiectoria spre nord în loc să zboare spre vest. Însă aceste informații noi aduc în atenție din nou varianta unei deturnări sau a unui atac terorist.

Mai mult decât atât, rude ale persoanelor aflate în avionul ”fantomă” susțin că au încercat de mai multe ori să-i sune pe dispăruți și că telefoanele lor mobile sună, deci funcționează, însă nu răspunde nimeni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More