Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mizerie ca la groapa de gunoi în zona adăpostului pentru câini din Dej – FOTO

1 155

Gunoaie adapost caini Dej (1)

Sute de gunoaie zac aruncate la întâmplare în zona adăpostului de câini de la Dej, iar mirosul este insuportabil din cauza foselor septice care nu sunt curățate.

Reprezentanții Asociației Anima Pro Terra spune că de vină pentru această situație sunt angajații Primăriei, cei care trebuie să se ocupe de întreținerea în bune condiții a adăpostului și de păstrarea curățeniei.

Realitatea este însă că în zona respectivă s-a format în timp o adevărată groapă de gunoi, mormanele de resturi materiale sau alimentare fiind depozitate la tot pasul. Ba mai mult, printre gunoaie sunt zărite zeci de sticle sau doze de bere și ambalaje de alcool, semn că cineva dă adevărate petreceri în aer liber în zona respectivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Anima Pro Terra spune

    Adapostul functioneaza din 2010 fara tomberon si fara colectarea deseurilor acestea fiind fie arse fie pur si simplu depozitate in incinta statiei de compost dupa model european. In aceeasi zona functioneaza targul de animale neautorizat ( dar cu taxe incasate) unde deasemenea nu exista cosuri de gunoi astfel ca paharele de unica folosinta raman pur si simplu imprastiate in peisaj.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More