Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mizerie de nedescris în cimitirele din Dej – Știrea cititorului

0 405

O cititoare a site-ului Someșeanul.ro ne-a semnalat pe adresa redacției situația curățeniei din cimitirele dejene. Sau, mai bine zis, lipsa curățeniei din locurile de veci unde se odihnesc cei dragi, trecuți în neființă.

Merg cât de des pot la cimitir, la soțul meu, înmormântat în cimitirul de pe Mulatău. Nu la intrare, ci în partea de sus a cimitirului, unde sunt casele este o mizerie de nedescris. Oare de ce nu se poate face o portiță la intrare, să nu fie mereu rupt gardul acela? Este plin de mizerie printre morminte. S-ar putea pune un tomberon pentru gunoaie acolo”, ne-a scris cititoarea noastră.

Aceasta spune că situația a fost semnalată în dese rânduri și autorităților și a încercat să atragă atenția asupra acestei probleme și prin postări pe rețelele de socializare, însă ”nu-i pasă nimănui de acest lucru”.

Pentru a ilustra situația semnalată, dejeanca ne-a trimis pe adresa redacției și câteva poze din cimitirul de pe Mulatău.

Dacă sunteți martorii unui eveniment care poate deveni o știre, nu ezitați să ne contactați, pe email sau numerele de telefon de la pagina de CONTACT.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More