Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Mizerie de nedescris lăsată în urmă de tinerii care-și petrec serile în centrul Dejului

0 60

O cititoare Someșeanul.ro a trimis pe adresa redacției o fotografie care arată dezastrul pe care-l lasă în urma lor tinerii care-și petrec timpul liber, seară de seară, în zona centrală a orașului.

Cei mai mulți dintre ei vin seara cu mașinile în oraș, le parchează în zona Parcului Mic, după care se așează frumos pe bordură sau pe trotuar și stau la taclale.

În tot acest timp consumă băuturi, produse alimentare, dar și semințe, ale căror coji le aruncă pe jos direct, cu nesimțire, fără să le pese de dezastrul pe care-l lasă în urma lor. Tot acolo lasă și ambalajele sau sticlele din care au consumat, deși în zonă sunt amplasate mai multe coșuri de gunoi.

Nu este pentru prima dată când ni se semnalează astfel de cazuri, pe care le mediatizăm la rândul nostru, însă se pare că toate acestea nu ajung și la urechile și ochii celor care ar trebui să-i amendeze pe cei care fac mizeri pe spațiul public.

mizerie centru dej

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More