Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

MM Stoica, Copos, Borcea şi fraţii Becali, închisoare cu executare!

3 105

MMStoica

MM Stoica, George Copos, Cristi Borcea, Ioan Becali, Victor Becali, Gigi Neţoiu, Jean Pădureanu şi Gică Popescu au fost condamnaţi la închisoare cu executare, toţi în Dosarul transferurilor de fotbalişti. Judecătorii au dat verdicul în sala „Vasile Papadopol”. Pedepsele sunt executorii.

Fostul acţionarul al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, astăzi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în timp ce managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.

Cristi Borcea, fostul acţionar al FC Dinamo, a primit şase ani şi patru luni tot cu executare. Se pare că şi fraţii Becali au fost condamnaţi: Victor Becali la patru ani şi 8 luni cu executare, iar Ioan Becali la şase ani şi patru luni cu executare.

Jean Pădureanu – trei ani şi patru luni cu executare, Gigi Neţoiu – trei ani şi patru luni cu executare, Gică Popescu – trei ani şi o lună cu executare

*Mihai Stoica a reacţionat pe pagina sa de facebook: „Ce conteaza daca procurorii nu cer pedeapsa, conteaza ce ordine se primesc 😉 Multumesc, Romania… KEEP CALM & GO FOR THE DOUBLE ! STEAUA FOREVER”, a scris Stoica. Postarea figurează ca fiind făcută din Belek, Turcia.

*”Decizia Curţii de Apel din Dosarul Transferurilor a surprins pe toată lumea şi a întristat mulţi oameni de fotbal. Printre cei mâhniţi de condamnările cu executare primite de toţi cei acuzaţi în acest dosar mă aflu şi eu. Am colaborat profesional cu majoritatea celor care vor merge după gratii şi pot să vă spun cu cea mai sinceră convingere că ei au făcut mai mult bine fotbalului, decât rău. Cu Jean Pădureanu mă ştiu de o viaţă şi ceea ce a clădit la Bistriţa, cu unele erori pe care şi el le-a recunoscut, nu va mai putea face altcineva. Copos a făcut din Rapid o echipă europeană, cu mari investiţii personale. Cristi Borcea şi MM Stoica au făcut performanţă la Dinamo, respectiv Galaţi, Steaua şi Urziceni. Uitaţi-vă ce au ajuns Dinamo şi Urziceniul fără ei, deci au fost oameni competenţi. Şi Gigi Neţoiu a făcut treabă pe unde a fost. E păcat că un mare sportiv, Gică Popescu, are parte de un asemenea verdict. Chiar dacă au mai fost disensiuni între noi doi, regret condamnarea lui cu executare. Îmi pare rău şi de fraţii Becali, care au adus în ţară bani din care cluburile au trăit ani buni. Le urez sănătate şi forţa de a trece peste această decizie şocantă, şi sper ca apelul lor să se soluţioneze favorabil”, a scris Dumitru Dragomir pe site-ul său.

*Giovani Becali a declarat „Mă predau acum la poliţie”.

Sentinţele anunţate în Dosarul Transferurilor:

George Copos – 3 ani şi 8 luni cu executare
Mihai Stoica – 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea – 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali – 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali – 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu – 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu – 3 ani şi o lună cu executare
Gigi Neţoiu – 3 ani şi 4 luni cu executare

Revenim cu detalii! Ştire în curs de actualizare…

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More