Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moarte suspectă la Cășeiu. O femeie a fost găsită decedată în albia unui pârâu

0 147

someseanul-Inecata-Somes-pompieri-scafandri (11)

O femeie în vârstă de 77 de ani din localitatea clujeană Cășeiu a fost găsită decedată în această dimineață în albia unui pârâu din localitate.

Bătrâna a fost căutată de familie încă de duminică seara, când a dispărut de acasă. Văzând că femeia nu este de găsit, copiii acesteia au declarat dispariția bătrânei la poliție abia luni.

Oamenii legii au demarat acțiunile e căutare încă de ieri, bătrâna fiind găsită în această dimineață decedată în valea Sălătruc din localitate.

La fața locului a fost solicitat și sprijinul pompierilor dejeni, care au scos trupul neînsuflețit al femeii, pentru a fi transportat la morga spitalului din Dej. Aici, medicii urmează să stabilească împrejurările în care a survenit decesul bătrânei.

Potrivit IPJ Cluj, poliţiștii au fost sesizați la ora 9 în această dimineață, cu privire la faptul că, în zona Văii Căşeiului din Dej, a fost găsită o persoană de sex feminin, decedată.

La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba despre o femeie de 77 de ani, din comuna Căşeiu, judeţul Cluj, a cărei dispariţie de la domiciliu a fost semnalată organelor de poliţie în cursul zilei de ieri, 25 august, de către rude.

La examinarea exterioară a cadavrului, nu se observă urme vizibile de violenţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul femeii.

Conform vecinilor din localitate, bătrâna avea mai multe probleme de sănătate și de vedere. Obișnuia de multe ori să cerșească printre trecători în centrul Dejului și nu este pentru prima dată când dispare fără motiv. De această dată, însă, femeia nu s-a mai întors acasă.

Rudele femeii nu-și explică ce căuta aceasta în zona unde a fost găsită, o zonă aflată în preajma unor terenuri agricole de lângă Someș. Cu toate acestea, se pare că a fost vorba de o moarte naturală, sau accidentală, având în vedere că pe trupul femeii nu s-au descoperit urme de violență.

FOTO: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More