Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moarte suspectă în Sâmbăta Mare la Sighet. Polițiștii iau în calcul o crimă

0 136

Mai multe echipaje de poliție s-au prezentat sâmbătă după-amiază la un apartament din cartierul Unirii din Sighetul Marmației, în urma unui apel la 112 care anunța faptul că femeie a fost găsită moartă în bucătărie.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au descoperit-o pe femeia de aproximativ 40 de ani căzută în bucătărie, fără suflare, într-o baltă de sânge.

Potrivit bărbatului cu care femeia trăia în concubinaj, aceasta ar fi căzut și s-a lovit la cap, în urma impactului rămânând inconștientă.

Criminaliștii au demarat imediat cercetările la fața locului, luând în calcul atât posibilitatea producerii unui accident casnic, așa cum sugera bărbatul, cât și faptul că aceasta ar fi putut fi ucisă de către concubin.

Conform primelor rezultate ale cercetării făcute la fața locului de criminaliști, femeia prezenta mai multe lovituri în zona capului, leziuni care nu ar fi putut fi provocate printr-o simplă cădere, astfel că ancheta înclină spre cercetarea unei crime.

La locul incidentului a avut loc o adevărată desfășurare de forțe, criminaliști dar și procurori anchetând cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a survenit decesul femeii. Trupul acesteia a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More