Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moarte terifiantă pentru un bărbat din Cluj. A fost mâncat de viu de porcii din gospodărie

0 783

mancat de porci

Un incident demn de filmele de groază a avut loc zilele trecute într-o gospodărie din județul Cluj. Proprietarul acesteia a fost pur și simplu mâncat de viu de către porcii pe care-i creștea în curte.

Incidentul a avut loc în localitatea Așchileu Mare, din județul Cluj. Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost găsit fără suflare în curte, cu fața și alte părți ale corpului sfâșiate, informează ClujManifest.ro.

”Medicul de la dispensar a fost chemat de urgență, însă n-a mai putut face nimic pentru acesta. Se pare că una dintre scroafe i-a mâncat fața. Dumnezeu să-l odihnească, era om de treabă. Avea două fete de școală generală, iar soția lui lucrează la noi la primărie”, a declarat pentru ClujManifest, primarul comunei Așchileu Mare, Ioan Porumb.

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morgă, iar medicii legiști au dat un verdict terifiant: bărbatul era în viață și conștient în momentul în care scroafa și ceilalți porci au început să-i sfâșie bucăți din față și corp, ceea ce înseamnă că gospodarul a murit în chinuri groaznice.

Se pare că bărbatul suferea de probleme cu inima, motiv pentru care se pensionase pe caz de boală și avea grijă de propria gospodărie. Deocamdată nu se știe ce a provocat atacul sfâșietor al animalelor din gospodărie.

Anchetatorii au presupus inițial că bărbatul suferise un infarct și a căzut lângă cotețul porcilor. Rezultatele autopsiei au relevat însă că bărbatul era conștient când a fost atacat de animalele pe care le creștea, iar decesul a survenit în urma mușcătorilor făcute de animale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More