Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moarte violentă pentru o femeie din Maieru. Concubinul a fost reţinut

0 242

crima Catcau (3)

Ieri, poliţiştii au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112 de către numitul F.V., în vârstă de 65 de ani, din comuna Maieru, cu privire la faptul că numita H.V., în vârstă de 51 de ani, din aceeaşi localitate, cu care trăia în concubinaj, se simte rău.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a constatat decesul susnumitei. Întrucât cadavrul femeii prezenta unele echimoze, acesta a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Bistrița-Năsăud în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului.

În urma concluziilor medico-legale preliminarii a rezultat faptul că moartea femeii a fost una violentă.

Astfel, faţă de bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând a fi prezentat Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale.

ACTUALIZARE:

La data de 1 martie, Tribunalul Bistrița-Năsăud a dispus arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a numitului F.V., în vârstă de 65 de ani, din Maieru, care a fost reţinut la data de 28 februarie 2014 pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More