Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moda bărbătească 2018 – acceptul pe evidențierea masculinității și a personalității! (P)

0 1.518

2018 este un an în care bărbatul trebuie să-și revendice poziția dominantă, de aceea, obiectele vestimentare ale acestui an se axează pe evidențierea masculinității și a personalității acestuia. Sunt distruse tabu-uri precum asortarea pantofilor sport cu ținutele office, cuvintele de ordine fiind “confort”, “lejeritate”, “masculinitate”, “stil masculin” și “recunoașterea valorii” sau “bărbatul dă tonul”. Cu toate acestea, liniile consacrate se mențin, mai ales în zona ținutelor de birou, în ceea ce privește costumele și paltoanele, cu un ușor accent pe evidențierea virilității. Peste toate texturile, croielile și nuanțele abordate, calitatea este elementul dominant al anului 2018, fiind într-o relație de interacțiune cu stilul și codul vestimentar masculin.

Calitatea înainte de toate – bărbații sunt cu adevărat bărbați doar atunci când sunt îmbrăcați adecvat!

Tonul în moda masculină din 2018 îl dă jachetele business bărbați (câteva exemple elocvente pe https://antoniogatti.ro/jachete-barbati), care îmbină tendințele clasice cu liniile moderne și materiale confortabile, capabile să sporească senzația de libertate. Astfel de obiecte vestimentare sunt un manifest al masculinității, punând în valoare bărbatul care le îmbracă, oferindu-i în același timp posibilitatea de a se bucura de lejeritate și confort, grație materialului utilizat (puful de gâscă este preferat anul acesta). Jachetele căptușite și cele matlasate sunt preferate de câțiva dintre designerii de top din moda masculină. Ținutele ușor cambrate, care avantajează bărbații cu o conformație atletică, sunt preferate de către creatorii de modă ce își doresc să transmită un mesaj bărbatului modern: fii din nou în formă!

În materie de sacouri casual bărbați, stilul bomber, aviator sau colegiu, imprimeurile florale, modelul cadrilat, nuanțele monocrome, cu două rânduri de nasturi și țesăturile din lână, definesc bărbații care se îmbracă în stilul Antonio Gatti. Ținutele relaxate și confortabile, formate din sacou și jeans ori din sacou cu pantaloni cu pense, indică faptul că bărbatul este conștient de puterea sa de seducție. Stilul anilor ‘80 revine în moda bărbătească, iar nasturii dubli la sacou sunt în trend; la fel și jachetele militare, stilul camuflaj fiind preferat de către creatorii celebri. Ținutele non-conformiste sunt din nou în atenția designerilor vestimentari pentru bărbați, astfel că puloverele cu guler se vor plia excelent pe sub sacou ca ținută de office. Revin în tendințe obiectele vestimentare masculine supradimensionate, dar și ținutele în nuanțe metalice. Bocancii militari, cu carâmb și ținută înaltă, mulați pe gambă sunt din nou prezenți pe podiumul de defilare, atrăgând atenția asupra faptului că bărbatul modern, din 2018, este gata de acțiune.

În anul 2018, moda masculină invită la asumarea rolului de conducător și al celui de simbol al virilității pentru bărbații care știu ce vor și care pot fi ceea ce își doresc!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More