Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Modificări în circulația unor trenuri pe ruta Beclean pe Someș-Sighetu Marmației sau Cluj Napoca-Oradea

0 1.384

gara sighetu marmatiei

CFR Călători anunță că în graficele de circulație ale unor trenuri cu grade scăzute de utilizare, în perioada următoare vor interveni modificări.

Din 21 februarie, în unele zile de weekend (vineri, sâmbătă sau duminică), o serie de trenuri Regio care circulă pe rutele Craiova — Orșova și retur, Orșova — Filiași, Drobeta Turnu Severin — Orșova, Arad — Oradea și retur, Suceava — Ilva Mică, Adjud — Suceava Nord, Suceava Nord — Pașcani, București Nord — Ciulnița, Beclean pe Someș — Sighetu Marmației, Mărășești — Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc — Onești, Sighetu Marmației — Cluj Napoca vor fi anulate sau își vor reduce parcursul.

Din 28 februarie, o serie de trenuri InterRegio care circulă de la Cluj Napoca către Oradea, Iași, Timișoara, Râmnicu Vâlcea și de la Timișoara Nord către Baia Mare, Reșița Sud, Beclean pe Someș vor circula doar în anumite zile din săptămână.

Modificările în trafic vor fi anunțate la nivel local în stațiile de plecare/ sosire. CFR Călători roagă toți pasagerii să țină cont de acest aspect când își planifică deplasările cu trenul și să consulte, pentru informații actualizate, fie pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro — aplicația Mersul Trenurilor, fie să telefoneze la biroul de informații din stația de plecare.

Pasagerii care au bilete/ abonamente la trenurile care nu vor circula vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor/ călătoriilor, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. CFR Călători cere scuze pentru neplăcerile care ar putea apărea și mulțumește pentru înțelegere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More