Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Modificări în fazele superioare la volei

0 50

Oficialii Federaţiei Române de Volei au decis în Adunarea Generală schimbarea sistemului competiţional începând cu sezonul următor, modificările intervenind la fazele superioare din play-off.

Sistemul competițional în voleiul românesc va suferi modificări din sezonul următor cu privire la modul de disputare al play-off-ului, în timp ce sezonul regulat se va desfășura după aceleași reguli ca și până acum.

Astfel, în prima fază a play-off-ului vor juca doar echipele clasate de la locul 3 în jos, primele două clasate după sezonul regulat fiind calificate direct în semifinale. De asemenea, în prima fază nu vor juca nici echipele de pe locurile 11 și 12.

Conform noilor reglemntări, în prima fază a play-off-ului locul 3 va lupta cu 6, iar locul 4 cu 5. Câștigătoarele acestor meciuri vor intra în “careul de aşi” alături de ocupanetele primelor două locuri după sezonul regulat.

Echipele învinse în prima fază a play-off-ului vor juca mai departe cu cele care s-au impus în duelurile dintre locurile 7 cu 10 şi 8 cu 9.

Formațiile care vor pierde aceste dueluri vor juca pentru salvarea de la retrogradare cu formațiile care s-au clasat pe locurile 11 și 12 la finalul sezonului regulat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More