Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Modificări în programul RABLA 2013 – Tichetul de 1.500 de euro va fi transmisibil

0 53

Ediția 2013 a programului Rabla va demara la data de 15 aprilie și va viza acordarea unui singur tichet de persoană, în valoare de 1.500 de euro. Totodată, este luată în calcul redenumirea programului de înnoire a parcului auto național, astfel că se va renunța la denumirea Rabla.

Tichetul valoric de 1.500 de euro care va fi acordat pentru casarea unui autoturism vechi în cadrul Programului „Rabla” va fi transmisibil, dar reducerea de preţ la achiziţionarea unei maşini noi va fi contravaloarea unui singur tichet, a anunţat marţi ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Ministrul Mediului a spus că după lansarea în dezbatere publică, va mai trece o săpătămână, în care se aşteaptă observaţiile şi propunerile celor interesaţi, înainte ca programul să poată începe. Modul în care se va desfăşura programul va fi stipulat într-un ghid de finanţare, aprobat prin ordin de ministru, astfel că nu va fi necesară adoptarea de către Guvern.

Până în acest moment, este sigur că valoarea voucher-ului va fi de 1.500 de euro, respectiv 6.500 de lei, a precizat ministrul Rovana Plumb.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More