Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Modificări în lotul și conducerea clubului de volei Unirea Dej – FOTO/VIDEO

0 146

În cadrul unei conferințe de presă susținută sâmbătă dimineața la sediul clubului de volei CS Unirea Dej, președintele de onoare al clubului, Cornel Itu, a anunțat ultimele modificări care au avut loc în cadrul CS Unirea Dej în pauza competițională.

La conferința de presă, pe lângă președintele onorific Cornel Itu, au participat Simion Retegan, noul președinte executiv al clubului, primarul Costan Morar, dar și Andrei Mihalescu, jucător dejean care se întoarce la CS Unirea Dej de la Tomis Constanța.

Pe lângă Andrei Mihalescu, în lotul pregătit de Ovidiu Macarie a fost inclus și Natan Săvan, cei doi fiind unii dintre jucătorii tineri și de perspectivă pe care i-a format CSS LAPI Dej. De la Unirea Dej, în această iarnă, a plecat un singur jucător. Este vorba despre Andrei Crișan, care, din motive personale, a ales să se întoarcă acasă la Oradea.

Tot în cadrul conferinței de presă, Cornel Itu a anunțat și modificările care au avut loc în conducerea administrativă a clubului. Astfel, Simion Retegan a fost ales recent președinte al clubului, acesta fiind ajutat în activitatea administrativă de Florin Tarța, având funcția de vicepreședinte, Mircea Itt, și el vicepreședinte și reprezentant în conducere din partea Consiliului Local Dej și a Primăriei Dej (principalul susținător financiar al clubului), dar și de Victor Lazăr, care va îndeplini funcția de manager și secretar al clubului.

În ceea ce privește susținerea financiară a clubului din partea autorităților locale, primarul Costan Morar a declarat că în bugetul din acest an va fi prevăzută o sumă importantă de bani ce va fi acordată spre CS Unirea Dej, suma fiind cuprinsă între 600-800.ooo de lei.

După conferința de presă, cei din conducerea clubului au stat de vorbă cu jucătorii, adunați de Ovidiu Macarie în această dimineață la antrenament. Atât Cornel Itu cât și primarul Costan Morar le-au transmis jucătorilor și antrenorilor

Urmăriți toate declarațiile din cadrul conferinței de presă în materialul video de mai sus.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More