Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moment de reculegere la sediul Institutului Cultural Francez din Cluj-Napoca

0 51

Imensa tragedie care a lovit vineri seara poporul francez, în urma atacurilor teroriste sângeroase de la Paris, nu i-a lăsat indiferenți nici pe clujeni.

Întreaga lume a trimis mesaje de condoleanțe și și-a exprimat solidaritatea și compasiunea pentru poporul francez, în sute de orașe de pe mapamond fiind organizate marșuri ale tăcerii în memoria victimelor de la Paris.

Și la Cluj-Napoca, la sediul Institutului Francez de pe strada I.C. Brătianu va fi deschisă o carte de condoleanțe, care va fi disponibilă pentru cei care vor să lase un mesaj.

Astăzi, în același loc, între orele 14-15 se va ține un moment de reculegere organizat de comunitatea francofonă din Cluj-Napoca, la care poate participa oricine simte solidaritate și compasiune pentru tragicele evenimente de vineri seara de la Paris.

De altfel, la Centrul Cultural Francez s-a organizat un adevărat altar în memoria victimelor atacurilor teroriste din capitala Franței, încă de sâmbătă. Alături de simpli clujeni care au vrut să aprindă o lumânare, să depună flori, sau să spună o rugăciune, s-au aflat și jurnaliști, reprezentanți ai Asociației Profesioniștilor din Presă – Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More