Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moment emoţionant: Copilul din Ciurila, dispărut de ieri, a fost găsit. Salvatorul lui a izbucnit în plâns – VIDEO

0 3.895

Un filmuleţ emoţionant ce surprinde momentul în care un voluntar l-a găsit pe copilul de 2 ani şi 8 luni dispărut de acasă, din localitatea Şuţu, comuna Ciurila, fost postat, sâmbătă, pe facebook, de Prefectura Cluj.

Pe imaginile postate pe facebook se vede cum copilul se uită speriat, în timp ce salvatorul său se apropie plângând şi strigând „Alex, stai, eşti în siguranţă”, după care izbucnește în lacrimi și-i sună imediat părinții.

„Emoţia lui Gabriel Buzdugan (CERT Transilvania) în momentul regăsirii lui Alex, micuţul dispărut ieri (vineri – n.r.) în comuna Ciurila, este de nenumit. După o noapte de căutări ghidate de cele mai sumbre ipoteze, solidaritatea şi devotamentul tuturor celor implicaţi, poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi voluntari, toţi profesionişti cu suflet, a dat rezultate. Respect pentru devotamentul şi abnegaţia lor!”, scrie în postarea care însoţeşte filmuleţul.

Copilul din satul Şuţu a dispărut vineri seara, iar pentru căutarea lui s-a constituit o celulă de criză, acesta fiind dat şi în consemn la frontieră. Băiatul a fost găsit sâmbătă dimineaţa, într-o casă părăsită din sat, fără a prezenta urme de violenţă.

Se pare că părinţii copilului erau acasă în momentul dispariţiei, tatăl fiind ocupat cu montarea unui gard în grădină, iar mama desfăşura activităţi gospodăreşti. Din declaraţiile mamei, băieţelul ar fi fost lăsat nesupravegheat între 15 – 20 de minute.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More