Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Moment emoționant de Ziua României. Un militar din Dej, plecat în Afganistan, a intrat în direct cu familia de acasă – VIDEO

0 283

Căpitanul Alin Mureşan, de la batalionul 811 infanterie Dragonii transilvani, a intrat în direct, din Afganistan, cu familia sa de la Dej. Momentul emoționant a avut loc în cadrul unei emisiuni ediție specială realizată de Antena 3.

De Ziua Naţională a României, căpitanul Alin Mureşan le-a transmis tuturor românilor să se mândrească că sunt români şi să aibă grijă de România.

Militarul din Dej, plecat în luna august în Afganistan, a intrat în direct prin Skype, la Antena 3, televiziunea realizând o legătură directă și cu soția militarului dejean, Ioana.

”Vreau să știe că ne este foarte dor de el, că-l iubim foarte mult”, a spus dejeanca, alături de cei doi băieți ai familiei, care arătau foarte emoționați că-și văd tatăl la televizor.

”Aș vrea să-i transmit fiului meu să fie mândru că este român și să fie cuminte”, i-a transmis Alin Mureșan copilului său.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More