Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Momente ”U”nice la Cluj. ”Huliganii” Șepcilor Roșii au cântat alături de Orchestra Opera Grup Project – VIDEO

0 160

Galeria Universității Cluj, alături de Scena Urbană, au pus în scenă sâmbătă seara la Cluj-Napoca un spectacol inedit, sub titulatura  ”Haide «U»! Pe Scena Urbană”, în cadrul căruia membrii galeriei au cântat alături de Orchestra Opera Grup Project cele mai cunoscute imnuri ale peluzei ”Șepcile roșii”.

”Vrem să scoatem cântecele Universităţii din stadion şi să le aducem în stradă, în spaţiul public. Ştim ce înseamnă „U” Cluj pentru oraş şi intenţia noastră este de a reconstrui legături între oameni prin aceste superbe cântece ale galeriei. Indiferent de vârstă sau profesie, clujenii se întâlnesc deseori pe stadion, în săli de sport sau în fața ecranelor pentru a susține sportivii Universității Cluj”, a spus înainte de eveniment Daniela Maier, coordonatorul proiectului Scena Urbană și vicepreședintele Ordinul Arhitecților din România Filiala Transilvania.

”Huliganii” din peluză au fost și de această dată la înălțime, adunându-se în număr mare în fața clădirii Universității ”Babeș-Bolyai”, pe strada Mihail Kogălniceanu, unde a fost amplasată scena. Pe aceasta au urcat atât orchestra Opera Grup Project, dirijată de Vlad Eniu, cât și membri ai Peluzei Șepcile Roșii, care au interpretat cântecele îndrăgite de generații întregi de fani ai Universității Cluj, de la „Slavă ție, studenție”, la „Primul pas pe stadion”.

Au cântat alături de ei și i-au aplaudat din public, aproape 1.500 de susținători ai Universității Cluj, reprezentanți ai cluburilor sportive, sportivi și apropiați ai acestora.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More