Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Momentul 15 mai. Vela: „Încă discutăm dacă va mai fi nevoie de declarația pe proprie răspundere”

0 1.435

Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat faptul că se ia în calcul păstrarea declarației pe proprie răspundere și după data de 15 mai. De asemenea vor exista amenzi pentru încălcarea viitoarelor măsuri.

În cursul unei intervenții la postul de televiziune Digi 24, Marcel Vela, ministrul de Interne, a declarat faptul că momentan se discută dacă va mai fi nevoie de declarația pe proprie răspundere după data de 15 mai. Totodată acesta a mai menționat că, după ridicarea restricțiilor, părăsirea localității se va putea face doar în anumite condiții.

Încă discutăm dacă va mai fi nevoie de declarația pe proprie răspundere și în ce condiții, a declarat Marcel Vela. 

Se va putea părăsi localitatea în anumite condiții, care vor fi precizate în decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență, a mai notat ministrul.

De asemenea, oficialul a mai arătat că vor exista amenzi pentru încălcarea viitoarelor reguli.

Măsurile vor avea și sancțiuni, în baza legilor care sancționează nerespectarea măsurilor introduse de Comitetul pentru Situații de Urgență, a spus ministrul.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More