Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Monedă găsită de un gherlean într-o pâine, produsă de o brutărie din SIC – FOTO/VIDEO

0 399

Descoperire incredibilă, făcuta de un gherlan, care a cumpărat o pâine produsă într o brutărie din comuna SIC, acesta a găsit o moneda de 5 bani.

Pâinea a fost cumpărată de gherlean dintr-un magazin alimentar din Gherla, însă odată ajuns acasă a avut un șoc când a luat o felie din pâine și a găsit moneda în ea.

Contactați de bărbat, reprezentanții brutăriei i-au zis că” alții au găsit verighete și nu au reclamat nimic”.

Cumpărătorul a precizat că în zilele următoare va face o plângere la Protecția Consumatorului, pentru a se lua măsuri, asupra brutăriei respective.

DREPT LA REPLICĂ:

Conducerea Brutăriei Papy din Sic a ținut să aducă următoarele precizări cu privire la articolele apărute în presă. În urma investigaților interioare s-a  constatat că un angajat a pus intenționat moneda în aluatul de pâine. Ca urmare angajatul a fost sancționat și concediat.

Conducerea brutăriei își cere public scuze pentru neplăcerile cauzate și promite că, pe viitor nu se vor mai întâmpla astfel de cazuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More