Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Morar Costan: „Dejul a devenit atractiv pentru investitori”

0 69

someseanul-Inaugurare-fabrica-hartie-tissue-Dej-MG-TEC (20)

Primarul municipiului Dej, Morar Costan, a participat astazi la inaugurarea celei mai moderne linii de productie din Romania, de hartie tussue, 100% celuloza.

„Este o dovada ca Dejul a devenit atractiv pentru investitori, si am o multumire personala, ca eforturile de a face investitii in infrastructura (drumuri, retele de apa, canalizare), invatamant, sanatate, spatii de agrement, isi vad efectele in investitii la Dej. Am fost constient ca numai prin implementarea unor astfel de proiecte, vom putea atrage investitori. Am mai spus-o si o spun si acum, ca orice investitor de buna credinta, va avea tot spijinul meu pentru a-si dezvolta afacerea la Dej. Ma bucur ca un astfel de investitor este autohton, dejean de-al nostru”, a declarat Morar.

Edilul spune ca a sprijinit investitorul pentru ca aceasta investitie sa se materializeze si „iata ca astazi asistam la inaugurarea unei investitii de 17 milioane euro, care ofera 120 locuri de munca. Este o investitie care demonstreaza ca MGTec Group este o forta care a reusit in conditii de criza, nu doar sa-si  mentina activitatea, ci sa faca investitii oferind locuri de munca. Aceasta dovedeste ca presedintele, Ioan Tecar, este un adevarat manager, reusind sa puna pe picioare proiecte investitionale de asemenea anvergura”, a explicat primarul.

Totodata, Morar spera ca omul de afaceri Ioan Tecar sa-si continue investitiile prin deschiderea unei noi linii de productie.

Citeste si: S-a inaugurat la Dej cea mai moderna linie de productie de hartie tissue, cu o investitie de 17 milioane de euro – FOTO/VIDEO

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More