Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Morar Costan: „În interiorul PSD cei care au greșit și au subminat acest partid să își asume aceste rezultate și să plătească”

2 1.720

Primarul Municipiului Dej, Morar Costan, a transmis un comunicat de presă în ceea ce privește slabele rezultate obținute de PSD în alegerile ce au avut loc ieri.

Primarul Municipiului Dej a emis un comunicat de presă prin care își face cunoscută poziția față de rezultatele slabe ale PSD la alegerile ce au avut loc ieri. Morar Costan, edilul Dejului, spune că aceste rezultate nu sunt altceva decât consecințe ale modului în care unii membrii ai conducerii centrale a partidului, în special președintele Liviu Dragnea, au generat și menținut de mai bine de doi ani o dezbatere pe domeniul justiției care a acaparat întreaga societate românească în detrimentul preocupărilor reale ale cetățenilor.

Totodată el cere schimbări în cadrul Partidului Social Democrat și consideră că toți cei care au subminat acest partid trebuie să își asume rezultatele dezastruoase ale acestor alegeri și să plătească. Redăm în continuare, în integralitate, comunicatul domnului primar, Morar Costan.

Rezultatul slab obținut de PSD la alegerile europarlamentare,  atât la nivel național cât și la nivel local, este în opinia mea consecința  modului în care unii membrii ai conducerii centrale a partidului, în special președintele Liviu Dragnea, au generat și menținut de mai bine de doi ani o dezbatere pe domeniul justiției care a acaparat întreaga societate românească în detrimentul preocupărilor reale ale cetățenilor și nu au reușit să transmită suficient de clar măsurile și rezultatele programului de guvernare.

Este o consecință și a încercărilor repetate de modificare a legislației penale în folosul propriu și al unor interese de grup, în folosul unor lideri care nu au pus nicio clipă mai presus interesul cetățeanului, dorința lui, semnalată prin nenumărate proteste, față de propriul interes. Aceste persoane sunt cele care  au datoria să justifice și să își asume aceste rezultate exclusiv politice.

Este regretabil că unor oameni onești și care performează în administrație, aleși de către cetățeni, li se aplică etichete pe care nu le merită, pentru fapte și decizii care nu le aparțin și asupra cărora nu au fost consultați.

A venit momentul ca și în interiorul PSD cei care au greșit și au subminat acest partid să își asume aceste rezultate și să plătească. În ceea ce mă privește voi continua cu aceeași intensitate ca și până acum, proiectele de investiții și de dezvoltare ale Dejului, prezente și viitoare în interesul cetățenilor care m-au votat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Ion Iliescu spune

    Lasa vrajeala ! E usor sa dai intr-un om cand e la pamant. Toata vina e a lui Dragnea, ha, ce sa-ti povestesc. Asuma-ti esecul devastator la nivel local si nu mai fi un las. Eu propun sa iesi din PSD, din moment ce arunci cu noroi in partidul pe care-l pupi in fundulet de atata vreme. Si mai lasa-ma pe mine cu proiectele tale de dezvoltare ale Dejului care arata ca si Cernobilul din ziua de azi.

  2. Stanca spune

    As vrea sa stiu daca greseala de ortografie din textul citat ” unii membrii” apartine primarului sau siteului dumneavoastra?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More